Silmukkatie 21,
65100 Vaasa
s-posti: info@jiko.fi

p. 010 320 1100

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ajankohtaista

Puhdasta jälkeä – JiKo Oy palvelee kaikenkattavasti siivousasioissa

- Tarjoamme asiakkaillemme oikein mitoitettua ja laadukasta ylläpito- sekä perussiivouspalvelua 16 kunnan talousalueilla, kiteyttää JiKo oy:n toimitusjohtaja Jyrki Kallislahti.

 

Suurin osa palvelustamme sijoittuu kuitenkin Vaasan ja Seinäjoen talousalueille.

 

JiKo oy:n asiakaskuntaan kuuluvat niin yritykset, yhdistykset, julkishallinnolliset yhteisöt kuin kotitaloudetkin.

 

Teemme päivittäisiä ylläpitosiivouksia sekä tarpeen mukaan perussiivouksia, muun muassa ikkunoiden pesut, lattioiden peruspesut ja vahaukset tai esimerkiksi muutto- ja remonttisiivoukset, Kallislahti sanoo.

 

- Teemme tilauksesta myös erikoissiivouksia, muun muassa ilkivallasta aiheutuneiden vahinkojen puhdistuksia, mahdollisuuksien mukaan lyhyelläkin varoitusajalla, JiKo oy:n palveluesimies Sirpa-Liisa Holm lisää.

 

JiKo oy:n tavoitteena on kasvu ja toiminnan laajentaminen lähivuosina.

 

- Kasvumme perustuu laadukkaaseen palveluun. Pyrimme siihen, että toimintamme keskeisimpiä elementtejä ovat laatu, luotettavuus sekä toimitusvarmuus, Kallislahti toteaa.

 

Avainasemassa ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

- Henkilöstön hyvinvointiin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Niin siivous-, kuten monella muullakin alalla, tämän hetken haaste ja tulevaisuuden ongelma on osaavan henkilöstön rekrytointi, Jyrki Kallislahti tietää.

 

JiKo oy panostaa henkilökunnan koulutukseen ja ammattitaidon ylläpitoon.

 

- Osa siivoojistamme on suorittanut ammattitutkinnon ja osa on parhaillaan sitä suorittamassa omaehtoisessa ammatillisessa koulutuksessa, Sirpa-Liisa Holm kertoo. Holm perehdyttää aluksi henkilöstön työkohteisiinsa, jonka jälkeen koulutusta jatketaan tarpeen mukaan.

 

 

Kiinnostuitko? Lue lisää siivouspalveluistamme >>

 
Siivouspalvelu JiKo Oy Puh: 010 320 1100 © Siivouspalvelu Jiko Oy 2013
Silmukkatie 21 | 65100 Vaasa S-posti: info@jiko.fi